Menu
Image 1 Image 2

Röviden magamról

A nevem Horváth Csaba, 1984-ben láttam meg a napvilágot egy vajdasági városban, Zentán. Tetoválással 19 éves korom óta foglalkozom, rajzolással pedig már gyerekkorom óta.

Stúdióm, az Ink Art Tattoo, 2007 februárjában nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt, melyet a minőségi munka iránt érzett elhivatottságom hívott életre. Vendégeimet higiénikus, klimatizált környezetben fogadom, mely minden igényt kielégít. Maximális technikai felszereltség mellett, márkás, bevizsgált nyugati tetoválópigmentjeim a legmagasabb elvárásoknak és európai követelményeknek is eleget tesznek. Tetoválásaim elkészítésénél nagy hangsúlyt fektetek a tervezésre és a minta testhez való minél tökéletesebb illeszkedésére. Rajzaimban törekszem a tiszta, lényegretörő, egyszerű, dinamikus formákra. Kivitelezésnél minden elé helyezem az eszközök sterilitását, az anyagok magas szintű minőségét és nem utolsósorban a minél tökéletesebb végeredményt. Szeretem az egyedi ötleteket, a személyes tetoválásokat, főleg a fekete-fehér technkiákat preferálom, de szívesen készítek színes ábrákat is. Katalógusomban sok ezer minta közül lehet mustrálni, valamint örömmel fogadom vendégeim rajzait, fotóit, ötleteit is.

Szakmai fejlõdésem, szorgalmamon kívül, több önzetlen ember segítette, akikben ez idõ alatt nem csak mentorra, de jó barátra is találtam. Mindig felnézek az olyan tetoválómûvészekre, akiknek technikai, rajzi és bõrbe aplikálási módszerei egyediek.

Tisztelettel: Horváth Csaba

Kapcsolat

Időpontok egyeztetése megbeszélésre, illetve tetoválásra kizárólag telefonon, vagy bármely más elérhetőségemen lehetséges.
Köszönöm a megértést!