Menu
Image 1 Image 2

Kratko o meni

Zovem se Horváth Csaba, rođen sam u Vojvođanskom gradu, Senti. Tetoviranjem se bavim od 19 godine, crtanjem još iz detinjstva.

Ink Art Tatoo studio sam otvorio februara 2007. godine, gde Vas očekuje kvalitetan rad moje životne opredeljenosti. Moje goste očekujem u higijenskom, klimatizovanom studiju, koji ispunjava sve potrebne standarde. Osim maksimalne tehničke opreme, firmirani, ispitani pigmenti za tetoviranje sa zapada, odgovaraju svim očekivanjima i evropskim standardima. Prilikom tetoviranja stavljam veliki akcenat na dizajn, i da se šablon što idealnije uklopi određenom delu tela. Svojim crtežima težim ka čistoj, jednostavnoj, dinamičnoj formi. Prilikom rada najvažnija mi je sterilna oprema, kvalitetan materijal i što idealniji rezultat! Volim unikatne ideje, lične tetovaže, naročito crno-belu tehniku, ali rado pravim i crteže u boji. Katalog sadrži više hiljada primeraka među kojima možete odabrati najpogodniji, i vrlo rado prihvatam ideje, crteže i fotose svojih gostiju.

Stručnom napredovanju osim upornosti, doprineli su i mnogi nesebični ljudi, koji su mi bili mentori i iskreni prijatelji. S velikim poštovanjem posmatram koji se bave sa umetnošću tetoviranja, koji imaju jedinstvenu tehniku, crtanje i način aplikacije u kožu.

S poštovanjem: Čaba Horvat

Kontakt

Zakazivanje termina za dogovor ili tetoviranje isključivo putem telefona ili drugih vidova dostupnosti.
Hvala na razumevanju!